26 May 2011

Nora Elena..

assalamualaikum wbt..

malam ni aku nak story2 pasal drama bersiri terbaru kat tv3..ehh,,tade laa baru sangat..cuma aku je yang baru tengok after final ary tu..before this, tak berkesempatan nak tengok tv..kalau lalu depan tv kat kolej tu pun, rasa cam tade pasaan! cewahhh..bajet bz glerr nak baca buku..tap senarnyee dok layan korea dalam bilik..hihi..



drama ni diadaptasi dari novel "kasih yang suci" karya Meen Zulaikha..wahh..aku ni memang glerrr novel! so, kalau cerita dalam novel tu dibuat drama,,lagi laa aku sukaaaa..hehe..so, now i'm craving for that novel..duhhh!so,,i think i have to buy that novel soon..oh moneyyy! come to mama!

at first aku tade laa kisah sangat pasal drama ni..sebab tyme drama ni main kat tv, aku tengah layan drama Cinta Melody..so,,tak sanggup nak tinggalkan cter ni utk nora elena..tapi when i came back to um last week..people keep saying about this drama..walaupun tyme tu macam tade hati nak dengar kan sebab jiwa, otak and fikiran aku serabut fikir pasal result..tapi dengar jugak..

but then, bila one of my fren cakap yang drama tu comes from a novel..aku terus jadi excited..and tyme tu rasa macam nak beli novel tu sekarang jugak..muahaha..tapi apakan daya..mood nak tunggu result mengatasi segalagalanya..hehe

but now,,aku tengok cinta melody for half an hour je..the rest aku concentrate tengok nora elena..haha..cter tu bez gak..pe yang aku dapat conclude is cter tu banyak sama dengan novel2 yang aku pernah baca..pasal kawen2 paksa ni..common daa dalam dunia novel aku..hue3..

hmm..aku pun tamau citer panjang..ni aku kasi soundtrack untuk drama tu..enjoy guys! wassalam..



P: Kau berikan ku waktu 
Untuk bersamamu meniti hari 

L: Tak puas bagiku dan kau pun berlalu 
Tinggalkan ku sendiri 
Kelam seluruh jiwaku 

P: Ku ingin benar bersama denganmu 
Dan kau pun menjauh 
Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku . . .

L:Kau yang ku kenali 
Dan kini menjadi insan yang lain 
Dulu kau berjanji
Kan hidup semati meniti hari

L/P: Semua telah berakhir

L/P: Ku ingin benar bersama denganmu 
Dan kau pun menjauh
Tiba-tiba kini kau telah berubah 
Apakah salahku




2 comments:

Ian Ismail said...

ape kate awak pulak yang buat novel? :D

juz call me ZATY! said...

boleh jugak tu..awak kasi laa sy idea..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...