07 May 2011

sony X8!

assalamualaikum..

hehe..sony X8?? apasal weyh? ape kes tetibe cter pasal fon ni? haha..sbbbb...after je final ary tu,, ak trus tuka fon aku tu..hehe..

dulu..........




haaaa..ni la fon lama aku..vivaz..:)


tapi sekarang............


haha..ni la yg skrg..sony xperia x8! 


kenapa aku tukar ea? sebab..ada banyak application kat fon ni..lebey kuang macam iphone laa..doyyy..mmg niat di hati nak beli iphone..tp apakan daya..mahal sangat..so,,yg ni pun kira oke laa..cm iphone gak kn..cume kecik jee..haha..


DIFFERENCES BETWEEN VIVAZ & X8!



  • hmmm..first skali ofcozz la dr segi kamera..mmg vivaz lg mntp aa kamera dye kan..8.1mp kot! kalau x8 ni cuma 3.2mp je..doyyy..tgkp gmbr pn xclear..lg2 utk org yg tgn slalu shaking macam aku nih..hehe
  • then, dr segi application dyee..mmg tak boleh dinafikan laa memang x8 ni lg byk application dye..apa yang ade? korang google la sendiri..tak rajin la pulak ary ni aku nak carikan..hahah..:)
  • n then kaler dyeee..aku mmg nak sgt beli kaler putih..tp tym beli vivaz tu, tade wane putih..so,,kaler silver la ak beli..cm yg kat atas tu..then finally masa nak beli x8 tu ada wane putih solid..walaooo..mmg gilerrrr aaaaaa..juling bijik mata aku tgk kalerr dye..terus aku cakap "i nak kaler putih solid!" haha..
  • hmm..ape lg ea? skrin x8 ni kecik ckt kot..kalau nak compare dgn vivaz..
  • lg 1, x8 ni monotouch..xpyh nak guna2 pen2 bagai..senang! haha..
haaaa..tu lah dia..aku dah list da sikit2..hehe..
haihhh..aku baru je abis final ni..kalau tak, haram laa aku nak update kan..haha..pape pun,, ak da cuba yang terbaik..tawakal je laa..aku tahu Allah tahu apa yang terbaek utk hambaNya..:)

so,,redha je laa dengan apa yang berlaku..walau macam mane pun,,hidup kena diteruskan..hee..

wassalam..


1 comment:

mimi MIZISYA said...

mcm mana plak dgn perjalanan utk dapatkan x8 tu?? sobsss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...