17 March 2011

you SUCKS!!

yo peeps!

huhu..aku memang tersangat lah benganggggg dengan kau tu! taw nak mengarah je..kau ingat aku kuli kau ke? sory sikit..kalau ye pun, aku ni kuli..tak sanggup aku nak berBOSkan kau..puhhleasseeeeeeeeeeeeee laaaa..aku taw laa aku ni tak sebaik kau..hati aku tak sesuci kau..amalan aku tak setinggi kau..tapi tak payah laa nak kondem2 aku gini kan? aku pun manusia gak..ada feeling! walaupun nampak macam dekat luar aku melawan cakap macam gangster tepi jalan..tapi dalam hati ada candy..ayyyoooooo! pigi dah!

heyyy..aku memang sangat2 tak tahan dengan kau tu..boleh tak jangan nak interrupt dalam hal aku, dunia aku? kau takde kena mengena pun kan? so, get out of my life! aku taw mungkin kau cakap macam tu sebab nak nasihat aku ke apa..but the way you said macam nak kondem semua tu salah aku..DAMN laa wehh..takkan aku nak keluar pun kau nak sibuk2..aku taw laa tak elok keluar malam jumaat..tapi jangan laa negatif sangat! takkan laa nak keluar sebab kenduri doa selamat pun tak boleh?? seee?? betapa negatifnyaa fikiran kau kat aku..baru aku taw..

hell,yeah! aku memang jahat..selalu melawan..semua cakap kau, aku nak bangkang..memang semua tu salah aku kan?? so, tak payah laa nak kawan dengan aku lagi! tak payah nak tegur pape lagi..

"KADANG-KADANG DIAM ITU LEBIH BAIK"

HAAA..sooooo,,baik diam je kan..tak payah cakap pape..kalau kau tu cakap sekadar nak sakitkan hati aku jekkk..jangan salahkan aku kalau lepas ni aku buat muka double jerkk je dengan kau..eh,,tak tak..aku rasa lebey dari tu laa..maybe triple jerk..or infinity jerkkkkk..

6 comments:

Ian Ismail said...

marahnyeeer. sape la yang suke kondem awak tu kan. ish2. meh sy piat tlinge dy.

zaty said...

haha..meh2..pi piat telinga dye smpai 8kali pusing..hahah

Anisah Sani said...

waah..dasyat! takut i..sabar yang!! :)
tgelak2 baca..msti comel muka kamu time mara2 masa tulis entry tu kan..kehkehh~

zaty said...

haha..nisuppppppppp..jgn laa ckp cmtu..malu i..haha..tp mmg btoil2 bengang wehhhh..hee

mimi MIZISYA said...

ouh..i see.. yg ni ke..hurmmm

zaty said...

yup..tp ni xsume cter ade...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...