21 June 2011

play by heart: price tag

assalamualaikum guys..

i'm back with my third keyboard cover of price tag by jessie j..and as i said earlier..i'm not that good in playing that instrument..and i just wanna fill my semester break by learning to play as much song as i can..cuz i know that starting on 11th july, i won't have tyme to play it anymore..

cewahhhh! mengada-ngada lah kau ni..bajet je..haaa..errr..ada je masa nak main..tapi bila balik rumah laa..tu pun kalau sempat laa..hehe..kalau nak bawak pergi my new college, aku rasa mau kene bambu sebab buat bising..maklumlahhh..medical student punya college kan..senyap sunyi je..bak kata abang iqbal, my final year buddy..opps! dye dah start housemanship kot..hmm..kalau nak taw macam mana sunyi kolej tu sampai bunyi jarum jatuh pun boleh dengar..

hehe..HIPERBOLA sangat sangat tu abang iqbal oit..sebenarnye, dye saja nak warning aku so that aku tak apply situ..tapi nak buat macam mana..my previous college didnt approve me to stay there..so, nak tanak kena laa tabahkan hati untuk hidup dalam suasana yang sunyi..^^

so, enoughh pasal merepek..hehe..what i wanna say is enjoy watching this video! thank you..:)

video

wassalam..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...