16 June 2011

the clumsy!

passalamualaikum guysssss..

tadi seharian aku bermanja-manja bersama keyboard yang terchenta..basically, aku takde lah reti main sangat pun..eh, bukan bukan..memang tak reti main pun sebenarnya..tak attend pape kelas pun untuk belajar main piano ni..

tu laa..heshh..kalau fikir-fikir balik, bukan ke bagus kalau aku attend music class during this 2months holiday..tapi tu laa..baru sekarang terasa nak attend class..sebab banyak sangat free tyme kat umah ni..tatau nak buat ape..hehe..

tapi it's a little too late lah kan..what do you expect? lagi berapa hari je lagi aku akan memulakan sem baru..mana boleh aku attend music class tu kejap sangat..haihh! silap haribulan, takde cikgu pun nak ajar sebab terlampau singkat masa.. =.=" tapi kalau aku buat muka comel, agaknya dye sanggup kot nak ajar aku..ngeh ngeh ngeh..^^


video

heyyy,,have you watch that video? originally made by me..tapiiii..paham-paham je laa..so many errors kan..hehe..maklumlahh..saya budak baru belajar..kalau salah tolong tunjukkan..hehe..and at the middle of the song tu agak bersepah! clumsy gilaa kan aku nih..

hesyyy..nervous kot sebab ada cameravid yang record..huk huk huk..tapi ngan camera vid je aku nervous sikit..kalau ngan camera, sikit pun aku tak nervous oke! lagi suka ade laaa..^^

so,,ampun bebanyak..ni kalau pro-piano ni tengok ni mesti kena bambu habis laa aku..sebab mencacatkan lagu..hehe..whatever it is, i will try to make it better next tyme..

adios!

2 comments:

Ian Ismail said...

asal tak nyanyi skali? ape da.

zaty said...

ehh,, ak tunggu ko nyanyi laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...