30 January 2011

berakhir sudah....



SEMUA TENTANG KITA

assalamualaikum dan salam sejahtera! :)
ari ni bru je selesai program kkaa kali ke-14 ni! overall,,tersangat2 lah enjoy!
sangat RUGI laaa pada sesape yg tarik diri awal2 dulu!
best gilak2 wooo..wa ckp sama lu!

sepanjang program ni berlangsung,,memang da byk crave memory dlm pale otak aku ni..n pastinya terukir gak kat hati jantung liver heart aku! kenangan yg aku ada dlm program ni,,akan aku kenang smpai bila2..
sepanjang aku join projek-projek kolej,,aku rasa ni laa yg paling memberi kesan kat aku..
ntah laa kenapa..mybe sbb bdk2 yg dtg 2 dlm kalangan anak yatim..
aku x dpt membayangkab betapa sedihnya perasaan mereka apabila fasilitators ckp psl ibu bapa..
aku sendiri yg mempunyai kedua-duanya sudah sedih,,ape tah lagi mereka yg sudah kehilangan salah seorang..

hari ni adalah majlis penutup utk program ni..so,,da last2 tu,,bdk2 akn bersalaman dgn kakak2 n abang2 fasi!
hmmm..mmg menangis2 laa dorg semua! maklumlaaa..bru umur 14thun!
hati pn msih lmbut lg..msih boleh d bentuk lg kalau kena dgn caranya..
aku cuma tgk dr jauh je laa..malas laa aku nk join2..kang x psl2 aku pn ikot nanges skali..hehe..

pastu,,aku duduk je laa kat blkg 2..kebetulan dtg sorg parent ni datang nk amek anak dye..
then,,aki tgk adik bdk 2 g kat kakak dye..adk dye peluk kakak dye..n bwk g kat mak dye..
waaaaa..skali tym 2 ade drama sebabak yg sebak lak..dan2 laaa ak duk blkg dorg..

bdk: maafkn kakak,mama!

pastu nanges2..waaaaa...da laa duk blkg dorg! rasa cm nk ikot nanges skali!
tp sbaek dpt bertahan! hue3..klo x,,msti air mataku yg jernih ni akn turun menyembah lantai du! :p

pape pn,,kenangan bersama mber2 kkaa n senior2 kkaa mmg xdpt aku lupakn!
rasa cm seronok dpt knal rmai lg seniors!

oh,,ya! lupa laaaa nk ckp! aku jd usher tym majlis 2..bpk segan!
dgn bju pink terang benderang! memang xpernah d buat dek aku pkai bju g2! 
2 pn ak xkn lupa kn..sampai bila2..
kenangan 2 akan sentiasa ada dlm otak,fikiran,hati n jiwa aku..

klo prot n usus ak pn ada daya mengingat,,kenangan 2 pn aku akn simpan kat situ..
malangnya,,dorg hanya boleh simpan mknn n digest it! hee..:p

k,,daaaa for now..gonna hav a gud2 rest! :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...