08 April 2011

photoshoot (1)

assalamualaikum..

huhu..lama dah rasanya tak update blog..wawawa..pahampaham je lee..final kan dah nak dekat..hehe..photoshoot (1)?? tade la one sangat pun..banyak je pun amek gambar dah..tapi tetbe hari ni rasa nak cecterrr lak..hehe..

biru, pink and putih ni dah kawan lama dah..dorang ni selalu la togethetr-gether..tak penah berpisah..kemana-mana sahaja pun bertiga..
tengok laaa..nak lintas jalan pun samesame kan..haaa..tengok laa..betapa rptnye dorang..
dorang ni memang suka bergaya..maklumlah..gila kamera lah katakan..ni semua garagara terpengaruh dengan FT ISLAND! sume pun nak pose bajet2 artis popular gitu..haaaa

pada suatu hari tu kan,,pink pun ajak kuar jalanjalan..dia pun cakap dengan ecited gila nak mati macam muka dia kat atas ni.."kwn2,,jum lah kita kua samasama..lama tak jalan samasama2.."
sebab tamo hampakan perasaan si pink tadi tu,,biru and putih pun setuju..sebenarnya..kalau ikutkan hati biru and putih tu,,dorang malas nak keluar..tapi demi sahabat,,dorang keluar jugak..sebab tu laa pink jalan kat depan skali..sebab pink rasa sedih sangat..sebab biru and putih macam tak ikhlas and tak bersemangat je..:(
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....lepas dapat makan buah salut melting choc,,biru and putih kembali bersemangat nak keluar berjalan2..pink pun hepy tengok dua orang sahabatnya tu..sebab baginya,,syukurlah..semua dah kembali seperti sediakala..:)
~END OF STORY~


4 comments:

Ian Ismail said...

yeay! name aku PINK!

zaty said...

cehh..yelaa..kemkom pkai sliper pink kan..haha

Anonymous said...

maner namer tuan kameranyer!!!!
sentap beb!!!

juz call me ZATY! said...

haha..act ak nak wat byk cter dsebalik fotoshoot tu..tp xkesampaian..sb igt nex shoot nak ltak psl ko lak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...